“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi për t’u lutur me anë të pozitës së profetit

Imam Abdul-Aziz bin Abdil-lah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Sherh Kashf-ish-Shubuhat, fq. 44

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për t’u lutur me anë të pozitës së profetit ?

Përgjigje: Ky veprim është bidat.

Shpërndaje: