Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi që gruaja të udhëtojë me taksi e vetmuar

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (565)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi që një grua e vetme të udhëtojë me taksi i cili vozitet nga një shofer mashkull?”

Përgjigje: ”Kjo lejohet nëse ai është i njohur, me përvojë dhe fetarë dhe udhëtimi bëhet brenda qytetit.”

Pyetje: ”A nuk konsiderohet kjo veçim?”

Përgjigje: ”Jo, kjo nuk është veçim.”

Shpërndaje: