“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi që gruaja të udhëton me aeroplan pa mahrem

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Al esh-Shejkh 

Burimi: http://mufti.af.org.sa/node/2164

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi që një grua të udhëton me aeroplan pa mahrem?”

Përgjigje: ”Kjo nuk është e lejuar.”

Shpërndaje: