Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bëhet e shurdhër nga agjërimi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’h-il-Mexhid (21)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua ka borxh që të kompensojë ditë të humbura të Ramazanit. Megjithatë, ajo vuan nga një sëmundje kronike që i shkakton probleme në dëgjim dhe i dobësohet shikimi kur ajo agjëron. Çfarë duhet të bëjë?

Përgjigje: Ajo duhet të ushqejë një person të varfër për çdo ditë që ajo nuk e ka agjëruar.

Shpërndaje: