Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja dëshiron të lutet për babain e saj tek varri i tij

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (43)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%2019%20-%201%20-%201437.mp

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Babai im i cili ka vdekur nuk nuk pati asnjë djalë. Dua të lutem për të tek varri i tij, ose tek muri i varrezave. A më lejohet ta bëjë këtë?”

Përgjigje: ”Jo. Lutu për të kudo që të jesh. Ti mund të jesh në shtëpi, në xhami apo në ndonjë vend tjetër. As mos shko tek varrezat e as tek varri i tij.”

Shpërndaje: