Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja dështoi pas dy muajve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Umdat-il-Fikh (19)
Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdtfq-22011435-01.mp3
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua dështoi pas dy muajsh. A duhet të vazhdojë të falet dhe të agjërojë?

Përgjigjuni Po. Pas 81 ditësh ajo nuk duhet të falet e as të agjërojë. Para kësaj gjaku është një gjakderdhje normale prandaj ajo duhet të falet edhe të agjërojë. Pas 81 ditësh ajo nuk duhet të falet e as të agjërojë sepse atëherë fetusit i është dhënë shpirti.

Shpërndaje: