Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja dhe qendra tregtare

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh ed-Durr en-Nadhid (13)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/al_durr_29_03_1433.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas që të shkojë në qendër tregtare pa mahrem?

Përgjigje: Mahremi është për udhëtime. Ajo nuk ka nevojë për mahrem në qytetin e saj. Në qoftë se ajo del e denjë dhe e mbuluar dhe pa u përzier me burra dhe që ajo të shkoj në qendër tregtare kur është e nevojshme, ajo nuk ka nevojë për mahrem. Mahremi është për udhëtime.

Shpërndaje: