Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja e fal sabahun pasi të ketë dalë koha

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (92), min: 1:16:55

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/igahthat-12021440h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çdo mëngjes e zgjoj gruan time për namazin e sabahut. Megjithatë, ajo vazhdon të fle dhe falet vetëm pasi të ketë kaluar koha. Çka duhet të bëjë?

Përgjigje: Detyroje të falet në kohë. Nëse ajo i përmbahet këtij veprimi ndaju prej saj dhe gjeje një grua tjetër.

Shpërndaje: