Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja e magjepsur nuk mund të falet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (1)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftm–14340423.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Një grua nga Holanda thotë se ajo është magjepsur dhe se xhini në të e pengon atë nga namazi. Çfarë duhet të bëjë ajo?”

Përgjigje: ”A është magjepsur ajo apo është xhindosur? Magjia është magji dhe xhini është xhin. Ajo duhet të përpiqet që të falet aq sa të mundet. Nëse ajo nuk është në gjendje të falet ajo duhet të përsëris namazet e humbura pasi të shëndoshet.”

Shpërndaje: