Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja e pabindur dhe kundërshtuese

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (103), min: 59.56

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam një grua të dytë që është kokëfortë dhe kundërshtuese. A është kjo një arsye e vlefshme që unë të mos i jap asaj hakun që i takon dhe në vend të kësaj të qëndroj më shumë tek gruaja e parë?

Përgjigje: E drejta e saj bie nëse është e pabindur. Nëse ajo është e pabindur dhe të kundërshton e drejta e saj bie derisa të kthehet dhe të pendohet.

Shpërndaje: