Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja i nget biçikletës ose motoçikletës në vend kufri

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Burimi: https://www.sahab.net/forums/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=85116
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruas muslimane që jeton në një vend kufri të ngasë biçikletë ose motoçikletë nëse është plotësisht e mbuluar?

Përgjigje: Nuk e konsideroj këtë të lejuar pasi që dikush mundet ta arrij atë dhe t’i vihet nga pas (për t’i bërë diçka të keqe).

Shpërndaje: