“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja jeton pranë xhamisë së shenjtë dhe dëshiron të bëjë haxhin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Uasijjat-un-Nebij

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/wasiyah%20nabi%20%20-%2021%20-%2011%20-%201436.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua jeton pranë xhamisë së shenjtë në Mekë. A ka nevojë për mahrem nëse ajo dëshiron të bëjë haxhin?

Përgjigje: Nëse ajo është me një grup të grave dhe jo vetëm, asaj i lejohet që të bëjë haxhin. Ky nuk është udhëtim. Mahremi nevojitet vetëm për udhëtim, e ky nuk është udhëtim.

Shpërndaje: