Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja jeton vetëm në Egjipt për të mësuar gjuhën arabe

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (34)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majd%20-%2030%20-%2012%20-%201436.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet babait tim që të me dërgojë në Egjipt dhe të më le mua atje vetëm për të studiuar arabishten në qoftë se unë jetoj me motra muslimane?

Përgjigje: Po. Ska të keqe nëse ai e lë atë në një shtëpi me motra muslimane nëse ajo ka për qëllim studimet.

Shpërndaje: