Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja më bojkoton në shtrat sepse nuk e ripërtërijë internetin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (88)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetja: Gruaja ime më bojkoton në shtrat sepse nuk e ripërtërijë kontratën e internetit. Unë nuk e bëj këtë sepse ajo u lejon fëmijëve të shfletojnë të pakontrolluar ku edhe vizitojnë faqe të ndaluara. Çfarë më këshilloni mua dhe atë?

Përgjigje: Ajo nuk duhet të të bojkotoj ty. Bojkotimi është e drejtë e burrit. Është ai që e bojkoton atë (kur është nevoja):

“Mos pranoni të flini me to.” Nisa, 4:34

Por ajo nuk të do ty. Kjo është mosbindje. Ajo është mosbindëse, mosbindëse, mëkatare. Duhet t’ia sqarosh këtë asaj.

Shpërndaje: