“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja merr paratë e burrit pa lejen e tij

Imam Ibn-ul-Arabi 

Burimi: el-Ahkam 3 / 319
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse nuk e dëmton atë. Megjithatë, gruaja është më e lirë dhe ka të drejtë më shumë në këtë aspekt, pasi që burri është i detyruar ta furnizojë atë.”

Shpërndaje: