Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja mund të studjojë Kuranin vetëm tek pasuesit e bidateve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (26)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighstah%20-08%20-05-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua dëshiron që të mësojë Kuranin dhe mund ta bëjë këtë vetëm në një xhami që e posedon një grup pasuesish të bidateve të cilët thërrasin në bidatin e tyre. A i lejohet asaj që ta mësojë Kuranin tek ta në këtë xhami?

Përgjigje: Jo. Le ta mësojë Kuranin në shtëpi. Është e mjaftueshme që ajo të dijë nga Kurani atë që është e lehtë për të, edhe në qoftë se bëhet fjalë për suret e shkurtra. Këto ajo mund ti mësojë në shtëpinë e saj.

Shpërndaje: