Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja nuk dëshiron të martohet me një mysliman në Francë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Sherh ed-Durr en-Nadhid (15)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ad_dur-14-04-1433.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë jam një vajzë në Algjeri. Babai im dëshiron të më martoj me një mysliman që jeton në Francë. A t’i bindem babait tim dhe të martohem me këtë njeri dhe jetojë në Francë dhe ta braktisi Algjerinë?”

Përgjigje: ”Këtë duhet ta zgjedhësh me babain tuaj. Binde atë dhe shpjegojë atij. Ai nuk ka të drejtë të martoj ty kundër vullnetit tuaj. Kështu është në parim.”

Shpërndaje: