Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja punon jashtë shtëpisë ndërsa burri kujdesët për shtëpinë

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur 160

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nuk është e lejuar që gruaja të del jashtë dhe të punojë edhe nëse puna është e lejuar, ndërsa burri të rrijë ulur në shtëpi dhe të kujdesen për fëmijët, të përgatis ushqimin dhe të bëj punët e tjera të shtëpisë.”

Shpërndaje: