Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja refuzon të shkojë me burrin e saj për vizitë në Francë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (26)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20%20-%204%20-%201%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Burri im dëshiron që të vizitojë familjen e tij në Francë gjatë pushimeve. Unë nuk dua të shkoj me të për shkak të sprovave atje. A më lejohet të qëndrojnë në këtë vend dhe të refuzojë për të shkuar me të?

Përgjigjja: Po. Nëse ke frikë për fenë ose nderin tënd, të lejohet të qëndrosh në këtë vend në mesin e myslimanëve. Ti shpërblehesh për këtë – nëse dëshiron Allahu.

Shpërndaje: