Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja sterile qan kur sheh fëmijë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Uehab (18)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf%2023-7-1434_01.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua sterile qan çdo herë ku ajo sheh fëmijë. Cili është vendimi mbi këtë?

Përgjigje: Nuk ka asnjë problem nëse qanë. Megjithatë, është më mirë për të që ti lutet Allahut që ti dhurojë asaj një familje të drejtë.

Shpërndaje: