Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja vjen së pari

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (29)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid%20%20-%2025%20-%201%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një burrë ka një grua, fëmijë dhe prindërit. Kush ka më së shumti të drejtë që ta furnizojë?

Përgjigje: Së pari, gruaja, pastaj fëmijët dhe pastaj prindërit.

Profeti ka thënë:

”Fillon me veten tënde dhe pastaj me ata që duhet t’i furnizosh.”

Shpërndaje: