Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruas i kthehet periudha mujore sërish pas dy viteve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një gruas ju ndal periudha e saj mujore për dy vite të tëra. Pastaj i doli gjak. A është ky gjak menstrual?
 
Përgjigje: Po, nëse ka cilësitë e gjakut menstrual dhe gjatë periudhës së menstruacioneve. Eshtë e mundur që gjaku i menstruacioneve pushon për disa vite dhe kthehet sërish më vonë.

Shpërndaje: