Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Grumbullimi i zekatul-fitrit në xhami

Imam Ebu Daud Sulejman bin al-Ash’ath as-Sixhistani (v. 275)
Mesail-ul-Imam Ahmed, fq. 121-123
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

598 – E kam dëgjuar Ahmedin të pyetet në lidhje me grumbullimin e zekatul-fitr në xhami.

Ai tha: Shpresoj se nuk ka asnjë të keqe në këtë.

Shpërndaje: