“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ebu Hamid el-Gazali është i devijuar

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)
Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (130)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com
 
Nëse Abdurr-Rrahim et-Tahan e quan Ebu Hamid el-Gazalin të devijuar, ai e bënë këtë plotësisht me të drejtë. Ebu Hamid el-Gazali është i tillë.

Shpërndaje: