Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Harroi shqiptimin e nijetit për nënën e tij

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)
Mexhmu Fataua Vol 6 nr.74
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi në lidhje me atë që kreu haxhin për nënën e tij dhe te mikati bëri telbijjeh për haxh por harroi ta shqiptojë atë për nënën e tij?

Përgjigje: Për derisa qëllimi i tij ishte që të bëjë haxh për nënën e tij edhe pse ai harroi ta shqiptoi atë, haxhi për nënën e tij pranohet.

Shpërndaje: