“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Harroi të lexoj el-Fatihan ndërsa falej pas imamit në namaz pa zë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45) 

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%204%20-%202%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”E fala një namaz pa zë me imamin dhe harrova të lexojë suren el-Fatiha në një rekat. A është dashur që ta fali një rekat, apo është duhur që të jap selam me imamin?”

Përgjigje: ”Imami e mbulon atë për ty. Jep selam me imamin.”

Shpërndaje: