Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Harroi të përmend emrin e Allahut gjatë therjes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Sherh Fet’h-il-Mexhid (5)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fth–14340528.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur theri kurban dhe harrojë të përmendi emrin e Allahut, a konsiderohet kafsha të jetë e ngordhur…

Përgjigje: Jo, ajo nuk është e ngordhur. Ajo është e ligjshme nëse harron të përmendësh emrin e Allahut. Ajo nuk është e ngordhur. Haje atë. Ajo është lejueshme.

Shpërndaje: