“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Hauarixhët e kanë metodologjinë e Kuranive

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (42) 

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%2011%20-%201%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë kam një xhaxha që e mohonë Sunnetin dhe bën shaka në lidhje me hadithin që urdhëron dëgjimin dhe bindjen ndaj pushtetarit. Unë e kam këshilluar atë shumë por ai mban qëndrimin e tij. Cili është gjykimi i përcaktuar …”

Përgjigje: ”Ekziston një sekt i devijuar i quajtur Kuranitë. Ata thonë se ata vetëm praktikojnë Kuranin. Kjo është metodologjia e Hauarixhëve. Hauarixhët e mohojnë Sunnetin.”

Shpërndaje: