“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Hauarixhët i bëjnë këto pyetje

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (212)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Unë besoj se ata që pyesin për pushtetarin, dhe nëse ai ka bërë kufër të qartë dhe pyetje të ngjashme i përasin Hauarixhëve të ri.”

Shpërndaje: