“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Haxhi duhet të bëhet menjëherë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%204%20-%202%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të shtyhet kryerja e haxhit apo duhet kryer atë sa më shpejt kur të jepet mundësia?

Përgjigje: Ai duhet të kryhet menjëherë. Ai duhet të kryhet sa më shpejt që mundesh. Nëse ai nuk mundet ta kryej atë, ai e shtynë derisa të ketë mundësi që ta kryej.

Shpërndaje: