Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Heqja e qimeve në vende të ndryshme të trupit

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: http://binbaz.org.sa/mat/10867

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruas që ti rruaj qimet në krahët e saj me brisk rroje?

Përgjigje: Është e lejueshme, pavarësisht nëse bëhet me brisk rroje ose mjete tjera. I njëjti gjykim vlen për heqjen e qimeve në këmbë, krahë e kofshë; pra në të njëjtën mënyrë siç hiqen qimet nga gjenitalet në mënyra të ndryshme.

Shpërndaje: