Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Herë grindje, herë heshtje

Imam Husejn bin Mesud el-Bagavij (v. 516)

Ma’alim-ut-Tenzil (4/435)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Allahu -tebarek ue te ala- ka thënë:

“Mjerë ajo ditë për përgënjeshtruesit!! Kjo është ajo ditë kur ata nuk mund të flasin.” El-Murselat, 77: 34-35

Do të thotë në ditën e gjykimit. Dita e gjykimit do të përbëhet nga disa situata. Në disa situata njerëzit do të grinden dhe do të flasin, në situata të tjera gojët e tyre do të mbyllen dhe prandaj askush nuk thotë asgjë.

Shpërndaje: