Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Himni kombëtar dhe shpërndarja e medaljeve

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (828), min: 41:38

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Këto ndeshje përfaqësohen nga shtetet. Ekipet kombëtare janë politikat e vendeve përkatëse. Para fillimit të ndeshjeve, këndohet himni kombëtar të cilën ata e duartrokasin.

Albani: Unë tashmë jam përgjigjur. Kjo nuk lejohet.

Pyetësorët: Kur i shpërndajnë medaljet, ata përkulen për të marrë medaljet e arta rreth fytit të tyre.

Albani: Ti po i detajon gjërat që unë kam pasur për qëllim.

Shpërndaje: