Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Hizb-un-Nur nga Egjipti janë Sururijjun

Alameh Muhammed bin Abdil-Vehab el-Uasabi (v. 1436)

Burimi: https://olamayemen.al3ilm.com

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

E njëjta gjë vlen edhe për Hizb-un-Nur nga Egjipti e cili është një parti Sururi. Është si (Hizb-ur-Rashad në Jemen). Hizb-un-Nur nga Egjipti është një parti Sururi. Sururitë i përkasin Khauarixhëve. Ata kanë pjesë të risive të Khauarixhëve. Ata do të pranojnë demokracinë. Fakti që ata themelojnë një parti, ata detyrohen që të pranojnë demokracinë. Ata do të pranojë zgjedhjet. Fakti që ata kanë themeluar një parti, ata do të pranojnë demokracinë, zgjedhjet dhe pjesëmarrjen e grave. Ata do të përjetojnë të gjitha atë që të gjitha palët e tjera përjetojnë.

Shpërndaje: