Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Hoxhë ”Efendi”

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah el-Ahadith es-Sahihah 1/257

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Dijetarët Hanefi e konsiderojnë të urryer që ta thërrasësh një individ ”Efendi” sepse kjo do të thotë lavdërim, gjë e cila përmendet nga Ibn Abedin në librin ”El-Hashijeh”.

Shpërndaje: