“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Humbi një namaz por nuk i kujtohet cilin

Imam Ahmed bin Hanbel

Burimi: Kitabul-Mesail ‘an Imami Ehlil-Hadith nga Kesaxh

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse një person ka humbur një namaz, por harroi se cilin namaz kishte humbur, çfarë duhet të bëjë ai tani?”

Përgjigje: ”Ai duhet t’i përsërit të gjitha namazet.”

Shpërndaje: