“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Huthitë janë Rafidah

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi:  Sherh Tathir-il-I´tikad (1)

http://www.alfawzan.af.org.sa/node/13132

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A janë Zejditë ata që sot quhen “Huthijjeh”?

Përgjigje: ”Jo. Ata thonë se Huthitë janë Rafidah. Tani për tani Zejditë janë duke luftuar kundër Huthive. Huthitë janë Rafidah, Xhaferijjeh.”

Shpërndaje: