Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Hyrja në namaz kur imami është në ruku

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 46
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Nëse hynë në namaz kur imami është në ruku, nuk duhet të lexohet el-Fatiha, por duhet bërë ruku menjëherë.”

 

Shpërndaje: