“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

I ka ikur ikindia dhe zgjohet pak pa skaduar koha e akshamit

Imami Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (20)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20mjd-10-05-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse unë ngrihem vonë për namazin e ikindisë dhe zgjohem pak para skadimit të kohës së namazit të akshamit, cilin namaz duhet ta fali së pari? Akshamin apo ikindinë?”

Përgjigje: ”Fillo me namazin e ikindisë, fillo me namazin e humbur. Fale atë së pari. Pastaj fale namazin koha e të cilit ende nuk ka skaduar.”

Shpërndaje: