Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

I sëmuri i cili nuk bezdiset nga agjërimi

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: http://www.alnajmi.net/voices.php?action=show&id=814

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet të sëmurit që as nuk bezdiset dhe as nuk dëmtohet nga agjërimi që të mos agjërojë?

Përgjigje: Nëse personi i sëmurë as nuk bezdiset dhe as nuk ndikohet nga agjërimi në mënyrë që sëmundja t’i rritet, ai duhet të agjërojë.

Shpërndaje: