Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

I sëmuri që nuk bezdiset nga agjërimi

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmij (v. 1429)
Burimi: http://www.alnajmi.net/voices.php?action=show&id=814
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet të agjërojë të sëmurit të cili nuk i vështirësohet gjendja ose nuk dëmtohet nga agjërimi?

Përgjigje: Nëse personit të sëmurë nuk i vështirësohet gjendja ose nuk ndikohet nga agjërimi në mënyrë që sëmundja t’i ashpërsohet, atëherë ai duhet të agjërojë.

Shpërndaje: