Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ibn Baz në lidhje me Bin Laden, el-Fakihin dhe el-Mas’arin

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah binBaz (v. 1420)

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=7bDJj…

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Këto fletëpalosje që burojnë nga (Sad) el-Fakih, (Muhammed) el-Mas’ari ose nga dikush tjetër nga thirrësit e së keqes, duhet të shkatërrohen, të shqyhen dhe të injorohen. Është e detyrueshme për ti këshilluar ata, ti udhëzosh në të vërtetën dhe për t’i paralajmëruar ata ndaj të kotës. Nuk është e lejueshme për dikë që të bashkëpunojë me ta në këtë të keqe. Është e detyrueshme që ata të këshillohen dhe që ata të kthehen tek e vërteta. Është e detyrueshme që ata të lënë dhe të braktisin të kotën. Këshilla ime për el-Mas’arin, el-Fakihin, Ibn Ladenin dhe të gjithë të tjerët që ecin metodologjisë e tyre, është që të distancohen nga kjo rrugë e keqe dhe në vend të kësaj të kenë frikë për atë që kanë vepruar më parë.

Shpërndaje: