Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ilaçi i stresit, hidhërimit e ankthit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://youtu.be/XwLSyikS7tw

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua pyet: Si të shërohem nga stresi, hidhërimi e ankthi?

Përgjigje: Ilaçi është në përmendjen e Allahut (azze ue xhel), në leximin e Kuranit, në dhikret e mëngjesit e të mbrëmjes dhe më e rëndësishme se çdo gjë është: të jesh e kujdesshme ndaj namazit në kohën e vet.

Kur profetin e mundonte ndonjë gjë shpejtonte për të falur namaz, pa e marr parasysh nëse falte namaz farz apo nafile. Dhe me këto gjëra njeriu mund të qetësohet me lejen e Allahut.

Shpërndaje: