“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ilahitë pa muzikë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është gjykimi rreth ilahive pa muzikë?”

Përgjigje: “Vëllezër! Ilahitë janë këngë dhe nuk janë të lejuara, e nëse ato përmbajnë muzikë, kjo është edhe më rëndë.”

Shpërndaje: