Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Imam Albani refuzon Adnan Arurin

Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=kXSwKjchnww&index=1&list=PL4C2B4966B098A5B2

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Kur iu përmendën Shejkh Albanit -Allahu e mëshiroftë!- lidhur me argumentet e Shejkh Rabis në kritikën dhe refuzimin që ia bëri Adnan Arurit.

Shejkh Albani -Allahu e mëshiroftë!- tha: ”Këto çështje janë të vërteta. Adnan Aruri e ka për obligim ti përgjigjet atyre me qartësi dhe nuk mjafton vetëm llafe ose që ai vetëm të flasë, dhe fjalë të përmbledhura dhe me shtjellime,apo në mënyrë të përgjithshme dhe në mënyrë specifike e deri në fund të këtyre fjalëve të cilat nuk përmisojnë dhe as nuk ju bëjnë dobi atyre që janë të tillë si ai (Adnan Aruri).”

 

Shpërndaje: