Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Imam Feuzan heq dorë nga libri i Halebiut ”el-As’ilah el-Irakijjeh”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.ws/sites/default/files/bryhari–1427-2-12.mp3

Data e fetvas: 12/2-1427 ose 27/3-2006

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Na ka arritur në perëndim libri juaj i quajtur ”el-As’ilah el-Irakijjeh”…

Përgjigje: ”Unë kam thënë se kjo është gënjeshtër. Unë e kam refuzuar atë. Kjo është një gënjeshtër, gënjeshtër, gënjeshtër.”

 

Shpërndaje: