Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Imam Feuzan në lidhje me Meududin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan (Allahu e ruajttë!)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9355

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Zëri është i dobët dhe e vetmja gjë që ne mund të dëgjojmë nga pyetja ishte el-Meududi dhe librat e tij…

Përgjigje: Unë nuk di qe Ebul-Ala el-Meududi (rahimahullah) i ka dhënë rëndësi përhapjes së besimit. Ai i ka dhënë rëndësi përhapjes së besimit të Ikhuanu Musliminëve. Të gjitha librat e tij janë në lidhje me këtë. Unë nuk e di që ai ti ketë dhënë rëndësi përhapjes së besimit, thirrjes në Teuhid dhe dënimit të idhujtarisë. Unë nuk di që ai ta ketë bërë këtë.

Shpërndaje: