“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Imami pret që xhematliu ti´u bashkangjitet në ruku

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (133)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse një person është gati për ti´u bashkangjitur namazit ndërsa imami është në ruku, atëherë është e lejueshme për imamin që ta pres atë nëse qëllimi është për ta ndihmuar personin me një vepër të mirë.”

Shpërndaje: