“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Injoranti bëri 14 distanca gjatë sa’it

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (106)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Për shkak të keqkuptimit një person që kryente umren bëri katërmbëdhjetë distanca gjatë sa’it. A është e vlefshme umre e tij?

Përgjigje: Po. Umra e tij është e vlefshme. Nga katërmbëdhjetë ecjet vajtje-ardhje të sa’it, shtatë janë të vlefshme dhe shtatë të tjerat që janë shtesë janë pa vlerë.

Shpërndaje: