Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Injoranti që viziton falltarët

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (63), min: 50.07       

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A themi se injoranti që viziton një falltarë blasfemonë?

Përgjigje: Duhet ti qartësohet ky veprim. Nëse ai vazhdon të vizitojë falltarët pas sqarimit, ai dënohet me mosbesim.

Shpërndaje: